Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Ondersteun de vereniging door deel te nemen aan de Vriendenloterij Afdrukken E-mail
 

 
 
 
De vriendenloterij is een bekende Nederlandse loterij waarvan de opbrengst door de organisatie besteed wordt aan goede doelen. De helft van het inleggeld van iedere deelnemer wordt aan een goed doel besteedt, een doel dat de deelnemer zelf kan bepalen. Dat goede doel kan dus ook voetbalvereniging Wilhelmina Boys zijn.

Een aantal deelnemers aan de loterij ondersteunen onze vereniging reeds financieel op die wijze, maar er zullen ook deelnemers zijn die nog geen of een ander goed doel hebben aangewezen. Wij vragen hen om te overwegen dat goede doel te wijzigen naar onze voetbalvereniging. Elk lot, waarvan de vereniging het goede doel is, levert onze vereniging en dus ons allen op jaarbasis ongeveer € 90,00 op en dat is zeker de moeite waard.

Ben je nog geen deelnemer, maar wil je dat wel worden en wil je onze vereniging daarmee financieel ondersteunen, schrijf je dan in bij de Vriendenloterij.