Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Aanvragen Sinterklaasbezoek 2019 Afdrukken E-mail
 

 
 
 

Alweer voor het tiende jaar in successie, organiseert v.v. Wilhelmina Boys huisbezoeken van Sinterklaas in Best en omgeving. Onze Sint en zijn Zwarte Pieten willen u en uw kinderen heel graag een leuke avond bezorgen.

Wilt u een geslaagde avond voor uw kinderen? Voetbalvereniging Wilhelmina Boys regelt het voor u. Een bezoek van Sinterklaas en 2 of 3 zwarte Pieten duurt ongeveer 20 minuten. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, binnen Best rekenen wij € 35,00, daarbuiten (vanaf 10 km.) € 45,00.

Ook het bezoeken van bedrijven, scholen en kinderopvang is mogelijk. Voor een bezoek van een uur brengen wij € 100,00 in rekening.

Wilt u zeker zijn dat de Sinterklaas uw huis dit jaar niet voorbij rijdt, boek dan nu via onderstaand formulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Direct contact is ook mogelijk, bel daarvoor 06-40873938 of mail naar sinterklaas@wilhelminaboys.nl.


Met vriendelijke groeten, vv Wilhelmina Boys.

Ik zou graag een bezoek van Sinterklaas via v.v. Wilhelmina Boys willen reserveren:

Naam:
Adres:
Woonplaats:
Bezoekadres (indien afwijkend):
Telefoon (vast en/of mobiel):
E-mail:
Datum bezoek * Vrijdag 22 november
Zaterdag 23 november
Zondag 24 november
Vrijdag 29 november
Zaterdag 30 november
Zondag 1 december
Maandag 2 december
Dinsdag 3 december
Woensdag 4 december
Donderdag 5 december
Anders (graag hieronder aangeven)


Gewenste tijd: