Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Aanstaande zondag gaat het vaandelteam op bezoek bij het veldhovense Marvilde
 

 
 
 
Aanstaande zondag staat er, ook voor de 2e klasse-F, een inhaalprogramma gepland, de wedstrijden van speelronde 16 staan op het programma. Dat houdt overigens wel in dat alle verenigingen in actie gaan komen omdat destijds, op zondag 4 maart, alle wedstrijden vanwege de weersomstandigheden afgelast waren. Voor het vaandelteam van de vereniging staat een uitwedstrijd tegen Marvilde op het programma.

Tegenstander Marvilde heeft lang meegedaan in de bovenste regionen van de ranglijst, maar in de derde periode zijn de resultaten minder waardoor dat elftal momenteel de zevende plaats bezet met een ruime achterstand op de koplopers. Voor het vaandelteam van Wilhelmina Boys geldt ook dat de resultaten in de derde periode mager zijn, en met rode lantaarndrager S.V. Blerick nog maar op drie wedstrijdpunten achterstand, zou een goed resultaat dan ook zeer gewenst zijn.

In de eerdere ontmoeting tussen beide teams in dit seizoen, ging Marvilde met drie punten aan de haal, die wedstrijd eindigde in een 3-0 overwinning voor de blauw-witten uit Veldhoven. De 2-0 ruststand was destijds een geheel verkeerde afspiegeling van hetgeen op het veld gebeurde, alleen de effectiviteit gaf toen de doorslag.

Ook nu zal het vaandelteam vol aan de bak moeten om een goed resultaat te kunnen halen. De wedstrijd tegen Marvilde op Sportpark Jongelingsveld aan de Kerkakkerstraat 139 in Veldhoven begint om 14:30 uur, ondersteuning vanuit de vereniging wordt door spelers en staf natuurlijk weer zeer gewaardeerd. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :