Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Aanstaande zondag gaat het vaandelteam van de vereniging op bezoek bij P.S.V./AV
 

 
 
 
Afgelopen zondag beleefde het vaandelteam van de vereniging een goede eerste helft tegen Reusel Sport, het creƫerde ook een aantal mooie mogelijkheden, maar juist het laatste zetje in de goede richting (een doelpunt) ontbrak. In de tweede bedrijf speelde het spel zich nog steeds grotendeels af op de helft van de tegenstander, er was echter minder dreiging en uiteindelijk ging de opponent er na twee scherpe doeltreffende counters met de winst vandoor.

Een lesje in effectiviteit onderging het elftal van hoofdtrainer Toon van der Loo en dat was helaas niet voor de eerste keer in dit voetbalseizoen. Vaak is het jeugdige elftal minimaal gelijkwaardig aan de tegenstander, maar is het rendement van de gecreƫerde kansen te laag om aanspraak te kunnen maken op een overwinning. Wellicht wordt aanstaande zondag het tegendeel bewezen.

Voor de tricolores staat dan een uitwedstrijd tegen P.S.V./AV in Eindhoven op het programma, dat is de huidige nummer vier op de ranglijst. Het zal er die tegenstander alles aan gelegen zijn om de aansluiting met de top drie te behouden, terwijl de hoofdmacht van onze vereniging graag de aansluiting bij de middenmoot wil continueren. De belangen voor beide opponenten zijn dan ook duidelijk.

De wedstrijd aanstaande zondag op Sportpark De Herdgang aan de Oirschotsedijk 12a in Eindhoven begint natuurlijk om 14:30 uur. Een ieder die het vaandelteam en haar begeleiding een steuntje in de rug wil geven, is van harte uitgenodigd om bij die wedstrijd aanwezig te zijn. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :