Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Aanstaande zondag gaat het vaandelteam van de vereniging op bezoek bij RKVV Dommelen
 

 
 
 
De hatelijke nul qua wedstrijdpunten in haar thuiswedstrijden heeft het vaandelteam van de vereniging afgelopen zondag weggepoetst, een 0-0 eindstand in het treffen tegen S.V. Budel zorgde daarvoor. Maar met die uitslag deed het elftal van hoofdtrainer Toon van der Loo zichzelf veel te kort, van de vele gecreëerde mogelijkheden werd er geen enkele omgezet in een doelpunt. Door dat resultaat behouden beide elftallen hun positie op de ranglijst.

De tegenstander van aanstaande zondag is Dommelen, die vereniging wist op de eerste speeldag een gelijkspel te boeken in haar thuiswedstrijd tegen Reusel Sport, maar kon daarna geen wedstrijdpunten meer bijschrijven op haar palmares, de twaalfde plaats in de rangschikking is daar het resultaat van, een plaats die ongebruikelijk is voor het elftal dat al enkele jaren op rij zich zonder veel moeite weet te nestelen in de middenmoot in de 3e klasse.

Het wordt dan ook een belangrijke wedstrijd voor beide teams, door een overwinning van de tricolores kan een positie in de middenmoot verder gestalte gegeven worden, een overwinning voor de tegenstander verschaft hen waarschijnlijk de aansluiting met de ploegen uit het onderste deel van die middenmoot. Kortom een goed resultaat in de wedstrijd uit de zevende speelronde van het voetbalseizoen is voor beide verenigingen van groot belang.

Die wedstrijd vindt aanstaande zondag plaats op Sportpark ‘t Heike aan de Loonderweg 15 in Dommelen, ook dit treffen begint om 14:30 uur. De hoofdmacht van de vereniging kan ondersteuning vanuit de achterban heel goed gebruiken en hopen dan ook op veel support in haar strijd voor een goed resultaat en een betere positie op de ranglijst. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :