Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Aanvullingen in het Hoofdbestuur en de Jeugdcommissie meer dan noodzakelijk
 

 
 
 
Binnen het hoofdbestuur en ook de jeugdcommissie bestaan aan aantal vacatures die we heel graag ingevuld willen zien om de continuïteit van de vereniging te kunnen waarborgen. Nog meer dan voorheen is de noodzaak voor aanvullingen daar omdat voorzitter Andor Jansen vanwege zijn gezondheidssituatie besloten heeft (voorlopig) zich niet herkiesbaar te stellen.

Daarmee kent het hoofdbestuur nog slechts vier leden, en dat is veel te weinig om de individuele taken en de werkzaamheden die behoren bij de vijf vacante plaatsen, op een adequate wijze uit te voeren. Het hoofdbestuur doet dan ook een dringend beroep op de leden en de ouders van jeugdleden om serieus na te denken over de invulling van onderstaande vacatures of anderszins ondersteuning aan te bieden aan het huidige hoofdbestuur.

Door het wegvallen van Andor, die (tijdelijk) de rol van coördinator voor de JO17- en JO19-afdeling op zich had genomen en het nog vacant zijn van de rol van coördinator (voorzitter) van de jeugdcommissie, speelt ook bij de jeugdcommissie het feit dat aanvullingen dringend noodzakelijk zijn om de taken voldoende te kunnen uitvoeren.

Hierbij nogmaals het verzoek aan leden en ouders van jeugdleden om serieus na te denken over de bijdrage die je aan de vereniging kunt leveren. Heb je interesse en/of wil je informatie over de wijze waarop je de vereniging vooruit kan helpen, neem dan contact op met een bestuurslid of leden van de jeugdcommissie, dat kan door ze aan te spreken en een bericht achter te laten via hoofdbestuur@wilhelminaboys.nl.

De vacatures die momenteel bestaan zijn :
  • Voorzitter (Hoofdbestuur)
  • Coordinator Jeugdzaken (Hoofdbestuur/Jeugdcommissie)
  • Coordinator Kantinezaken (Hoofdbestuur)
  • Coordinator Facilitaire zaken (Hoofdbestuur) - ingevuld
  • Coordinator Sponsorzaken (Hoofdbestuur) - ingevuld
  • Coordinator JO17-afdeling (Jeugdcommissie)
  • Coordinator JO19-afdeling (Jeugdcommissie)
  • Coordinator Meiden-afdeling (Jeugdcommissie)


 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :