Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afgelopen woensdag is alweer het vierde “Walking Football”-seizoen van start gegaan
 

 
 
 
Alle 60-plussers kunnen voetbalplezier beleven bij v.v. Wilhelmina Boys

De zomervakantie zit erop, het reguliere voetbalseizoen staat weer op het punt van beginnen. Dat geldt ook voor de “Walking-Footballers” bij voetbalvereniging Wilhelmina Boys, deze groep 60-plussers, “OldStars” is de benaming die ook gehanteerd wordt, is afgelopen woensdag aan haar vierde seizoen op sportpark Naastenbest begonnen.

Via “Walking Football” wil voetbalvereniging Wilhelmina Boys de 60-plussers (weer) actief bij het voetbalspelletje betrekken, het daaraan gekoppelde sociale aspect is een heel prettige bijkomstigheid. De deelnemers zijn (of worden weer) actief en verbeteren daardoor de fysieke gesteldheid. Maar gezellig samen zijn en werken aan de conditie dragen ook op het mentale vlak bij aan een vitaler leven.

“Walking Football” is voetbal zonder te rennen, een spelvorm die de fysieke gesteldheid van 60-plussers respecteert, en een spelvorm waarbij plezier in het spelletje enerzijds en plezier maken met elkaar anderzijds de boventoon voeren. Iedere woensdag nemen de 60-plussers op sportpark Naastenbest om 13:00 uur onder het genot van een kop koffie of thee de week door waarna om 13:30 uur met het sportieve element wordt aangevangen.

Proef de gezelligheid en sluit vrijblijvend een keer aan

Het “Walking-Football” bij voetbalvereniging Wilhelmina Boys staat open voor alle 60-plussers, en die willen we graag de mogelijkheid geven om vrijblijvend kennis te komen maken. Iedere woensdagmiddag kun je de activiteit komen bekijken en ook meedoen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Op sportpark Naastenbest ben je van harte welkom, het eerder vermelde kopje koffie of thee staat altijd klaar.

Wil jij ook werken aan de fysieke conditie door gezellig samen met leeftijdgenoten op sportief vlak bezig te zijn, kom dan langs, want door zien en meedoen ervaar je het beste wat “Walking Football” te bieden heeft. Natuurlijk kan je ook op voorhand contact opnemen, als jij interesse hebt of wil informeren naar de mogelijkheden kun je ook contact opnemen via Oldstars@wilhelminaboys.nl of 06-36537400. Wij zien je graag spoedig actief deelnemen aan “Walking Football” bij v.v. Wilhelmina Boys. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :