Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afgelastingen

Door de slechte weers- en/of veldomstandigheden zijn alle trainingen op de natuurgrasvelden en op de kunstgrasvelden voor vandaag, woensdag 23 januari, afgelast.

Afsluiting seizoen Amateurvoetbal Eindhoven op vrijdag 1 juni bij Wilhelmina Boys
 

 
 
 
Dit jaar vind het evenement plaats op het sportpark van Wilhelmina Boys.
Zorg dat je er bij bent! Iedereen is van harte welkom.


Amateurvoetbaleindhoven.nl organiseert op 1 juni (aanvang 19.30 uur) de jaarlijkse afsluitingsavond. Deze avond vindt plaats op het sportpark van Wilhelmina Boys. De avond begint met een bijeenkomst voor bestuursleden.


Wedstrijd/feestavond
Om 19.30 uur start de traditionele wedstrijd tussen de trainers uit Eindhoven e.o. en de trainers uit De Kempen e.o. De teams staan dit jaar wederom o.l.v. Paul van der Palen (trainers Eindhoven e.o.) en Eric van der Palen (De Kempen e.o.)

Om 21.00 uur start officieel de avond met prijsuitreikingen waar iedere amateurvoetballiefhebber van harte welkom is.

De muzikale ondersteuning wordt verzorgt door JND Radio met de Radio JND Roadshow. Aanwezig zal zijn DJ Jeroen Stabel en er vindt een live-optreden plaats van Johan Linssen.

Komt allen, de toegang is gratis!Uitreikingen

Op deze avond worden er wederom diverse prijzen uitgereikt. De kampioenen ontvangen, zoals in de voorgaande jaren, een officiƫle kampioenschaal van Amateurvoetbaleindhoven. Daarnaast wordt voor de AVE Cup uitgereikt.

Voor dit seizoen wordt voor de tweede keer de 'Beste Trainer van het Jaar' gekozen. De bezoekers kunnen via een poll een stem uitbrengen. Deze wordt medio mei gepubliceerd met de genomineerde trainers op de website van AVE. Uit alle genomineerde trainers wordt op de avond zelf door de aanwezige trainers eveneens een stem uitgebracht waaruit de winnaar komt 'trainer van het jaar'.

Ook wordt de 'Club van het jaar' bij het vrouwenvoetbal en G-voetbal bekend gemaakt. Vanwege het feit dat het Dames-1 elftal van Wilhelmina Boys kampioen is geworden en nog geen wedstrijdpunt hebben laten liggen, doen zij vast een gooi naar de eerstgenoemde titel.

Daarnaast staat ook de uitreiking van de Oeuvreprijs weer op het programma.

De achtste editie van deze altijd zeer gezellige afsluitingsavond wordt gehouden op het sportpark van Wilhelmina Boys met DJ en live muziek verzorgt door JND Radio.

Kortom een avond waar je als amateurvoetballiefhebber bij moet zijn!

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :