Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Alle spelers/speelsters met geboortejaar 2002 kunnen het verplichte spelregelbewijs gaan behalen
 

 
 
 
Ook bij aanvang van het volgende voetbalseizoen staat het verplichte spelregelbewijs voor spelers van de JO17- en MO17-categorie, die geboren zijn in 2002, weer op het programma. De spelers en speelsters die het betreft zullen dit weekeinde via een mailbericht de uitnodiging daarvoor ontvangen. Iedereen heeft de rest van het seizoen de tijd om het “diploma” te halen, bij aanvang van het seizoen 2019/2020 moet iedereen in het bezit zijn van het spelregelbewijs om aan wedstrijden te mogen deelnemen.

De scheidsrechterscommissie heeft weer het plan opgepakt om ondersteuning te verlenen bij het behalen van dat spelregelbewijs, op twee avonden, de data zullen later bekend gemaakt worden, zullen zij weer een inloopuur houden van 19.00 tot 20.00 uur in het wedstrijdsecretariaat op onze accommodatie en zorgen voor begeleiding.

Het behalen van het spelregelbewijs is een verantwoordelijkheid van de spelers en speelsters zelf. De inloopavonden zijn niet verplicht maar bedoelt om de betreffende spelers en speelsters te helpen. En als je onder begeleiding het examen wil maken, is daar natuurlijk ook de gelegenheid voor.

Informatie over het spelregelbewijs, kunnen de website van de KNVB raadplegen of gaan direct naar Voetbalmasterz .

De KNVB wil met het spelregelbewijs bereiken dat alle jeugdspelers vertrouwd gemaakt worden met de regels en hen daarmee meer inzicht én begrip geeft voor beslissingen van de scheidsrechter. Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn tweedejaars B-junioren (tegenwoordig JO17 en MO17) verplicht het spelregelbewijs te halen. De invoering van het spelregelbewijs is één van de maatregelen uit het actieplan ‘Tegen geweld, voor sportiviteit’. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :