Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Alle spelers/speelsters met geboortejaar 2002 moeten vanaf nu in het bezit zijn van het verplichte spelregelbewijs
 

 
 
 
Bij aanvang van het aanstaande voetbalseizoen moeten spelers van de JO17- en MO17-categorie, die geboren zijn in 2002, in het bezit zijn van het verplichte spelregelbewijs. De spelers en speelsters die het betreft hebben enige maanden geleden via een mailbericht de uitnodiging daarvoor ontvangen en de tijd gehad om het “diploma” te halen. Tijdens officiele wedstrijden (beker/competitie) moeten zij vanaf nu in het bezit zijn van het spelregelbewijs om aan die wedstrijden te mogen deelnemen. Het behalen van het spelregelbewijs is een verantwoordelijkheid van de spelers en speelsters zelf.

Informatie over het spelregelbewijs, kan op de website van de KNVB geraadpleegd worden, ook kan men direct naar de website van Voetbalmasterz gaan, aldaar dient een ieder de cursus te volgen en het certificaat te behalen.

De spelers en speelsters die nog niet in het bezit zijn van het spelregelbewijs zullen daarover spoedig geinformeerd worden. Ben je e aankondigingsmail kwijt geraakt of heb je die niet ontvangen maar ben je wel een doelgroeper, neem dan contact op met de ledenadministratie via een mailbericht naar leden@wilhelminaboys.nl.

De KNVB wil met het spelregelbewijs bereiken dat alle jeugdspelers vertrouwd gemaakt worden met de regels en hen daarmee meer inzicht én begrip geeft voor beslissingen van de scheidsrechter. Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn tweedejaars B-junioren (tegenwoordig JO17 en MO17) verplicht het spelregelbewijs te halen. De invoering van het spelregelbewijs is één van de maatregelen uit het actieplan ‘Tegen geweld, voor sportiviteit’. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :