Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Alle vrijwilligers zijn op 20 december welkom bij een vermakelijke avond
 

 
 
 
Beste vrijwilligers,

Op vrijdag 20 december houdt de vereniging haar jaarlijkse VRIJWILLIGERSAVOND. Met die avond wil de vereniging heel graag alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor onze club. Gezamenlijk zijn we er verantwoordelijk voor dat de vereniging is zoals die is en naar volle tevredenheid van velen functioneert. Dat vraagt van het gehele vrijwilligerskorps inzet, tijd en energie. Iedereen die deel uitmaakt van die onmisbare schakel binnen de club, nodigen we van harte uit voor onze vrijwilligersavond.

Die avond is voor iedereen bedoeld die zich inzet om het voetbal in een prettige sfeer bij onze vereniging mogelijk maken. Dat kan zijn als direct betrokkene bij het voetbal (trainer, leiders, scheids- of grensrechter, etc.), op het facilitaire vlak (beheerders, kantinemedewerkers, commissieleden, klussers, etc.) of op een andere manier. Zij allen zijn van harte welkom op onze vrijwilligersavond, en dat geldt ook, indien relevant, voor de partner.

De vrijwilligersavond gaat om 20:00 uur van start en zal tot uiterlijk 24:00 uur duren. Ook nu zal tijdens die avond de CLUBMAN, de CLUBVROUW of het CLUBTEAM van het afgelopen jaar bekend gemaakt worden. En hij, zij of hun zullen natuurlijk in het zonnetje gezet worden.

Tijdens de avond zal de vereniging natuurlijk zorgen voor lekkere hapjes en drankjes en wordt daarnaast iedereen de gelegenheid geboden om er, in een ongedwongen sfeer, samen een hele gezellige avond van te maken. Ook nu is er weer een “SURPRISING ACT” vastgelegd, welke zeker voor extra vertier zal zorgen.

Wij zouden het ontzettend prettig vinden als die vrijdagavond de vrijwilligers van onze vereniging in grote getalen aanwezig zullen zijn om gezamenlijk het kalenderjaar feestelijk af te sluiten, zet de datum alvast in je agenda.

Heel graag tot op ONZE vrijwilligersavond.

Met vriendelijke groet

v.v. Wilhelmina Boys
Het Hoofdbestuur

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :