Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Bij de nieuwjaarswedstrijd nemen we afscheid van oud 1e-elftalspeler Bart Meeske
 

 
 
 
Op 6 januari worden voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie nog wel twee korte wedstrijden gespeeld, normaliter zou dat oud (Veteranen-A) tegen jong (JO19-1) zijn, maar omdat oud steeds ouder wordt en jong op dezelfde leeftijd blijft hangen, en er voor gekozen om Veteranen-A tegen een lager seniorenteam te laten uitkomen (aanvang 10:15 uur) en JO19-1 neemt het op tegen het vaandelteam van de vereniging (aanvang 11:15 uur).

Die laatste wedstrijd staat ook in het teken van het afscheid van Bart Meeske, de aanvoerder van het vaandelteam in de afgelopen seizoenen. Bart is bij aanvang van dit voetbalseizoen overgeschreven naar zaterdagvierdeklasser Nieuwerkerk. Bart verhuisde eerder al van Best naar Rotterdam, omdat hij bij de marketingafdeling van Feyenoord werkt en voetbalt nu ook in die regio. Tot een officieel afscheid is het nog niet eerder gekomen, daar wordt de nieuwjaarswedstrijd voor aangegrepen. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :