Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

De vakantie staat voor de deur, wij wensen iedereen een heel fijn zomerreces
 

 
 
 
Op voetbalgebied is er in de wereld nog voldoende gaande, denk aan het WK-vrouwen in Frankrijk waarin onze oranjeleeuwinnen zich morgen gaan proberen te plaatsen voor de halve finales, en buiten Europa de toernooien om de Afrika-cup, de Copa America en de Gold Cup. Daarnaast staan op ons eigen continent ook voor de nederlandse clubs al heel snel de voorrondes voor de Champions League en Europa League op het programma.

Ons sportpark geniet al even van een rustige tijd, na het toernooi van Philips Healthcare dat afgelopen zaterdag op onze accommodatie is afgewerkt, staat morgen de derde editie van het JND-toernooi voor senioren-, veteranen-, dames- en gemengde teams nog op het programma. Daarna volgt nog het F-kamp in het volgende weekeinde, maar dan is het welletjes geweest en gaat het sportpark voor zes weken op slot.

We kunnen allemaal lekker gaan genieten van een welverdiende vakantie en ons rustig aan gaan voorbereiden op het voetbalseizoen dat komen gaat. Ook de redactie van deze nieuwsbrief gaat met verlof, dit is dan ook de laatste officiƫle nieuwsbrief van het voetbalseizoen 2018/2019.

In augustus pikken we de draad weer op en proberen ook dan weer via dit medium de vereniging op de juiste wijze te informeren. Als er in de tussenliggende periode belangrijke informatie beschikbaar komt, denk daarbij bijvoorbeeld aan de competitie-indelingen, dan zal dat via de website van de vereniging en onze Social-Media kanalen gedeeld worden.

Wij wensen iedereen, en dat zijn voetballers, vrijwilligers, medewerkers, supporters, sponsors en bezoekers van onze vereniging, een hele prettige en zonnige zomervakantie. We zien jullie graag allemaal weer terug in het nieuwe voetbalseizoen. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :