Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

De “winterstop” en de wijze waarop de periode tot aan de hervatting van de competitie wordt ingevuld
 

 
 
 
De “winterstop” en de wijze waarop de periode tot aan de hervatting van de competitie wordt ingevuld In het tweede weekeinde van januari staan de eerste serie wintertoernooien op het programma, op zaterdag 12 januari zijn dat de toernooien voor de JO10/11- en de JO14/15 afdeling, twee weken later, op 26 januari, komen de JO8/9- en JO12/13-afdelingen aan de beurt. In die periode zullen door vele teams ook oefenwedstrijden gespeeld worden. Zodra die zijn vastgelegd, wordt dat gemeld bij de begeleiding van de betreffende teams en zijn de wedstrijden ook terug te vinden op onze website en in Voetbal.nl.

De reguliere competitie start voor het vaandelteam (Zondag-1) en het schaduwteam (Zondag-2) alweer op 20 januari, alle overige teams hebben voor wat betreft die reguliere competitie nog drie weken extra “winterstop”. Voor hen begint de competitie weer in het weekeinde van 9 en 10 februari. De drie weekenden daaraan voorafgaand zijn door de KNVB bestempeld als beker/inhaalweekeinden en dan zullen wedstrijden die in de eerste seizoenhelft niet zijn doorgegaan door de voetbalbond geprogrammeerd worden.

Alle informatie over het competitieschema is terug te vinden in de speeldagenkalender die de KNVB hanteert. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :