Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afgelastingen

Door de slechte weers- en/of veldomstandigheden zijn alle trainingen op de natuurgrasvelden en op de kunstgrasvelden voor vandaag, woensdag 23 januari, afgelast.

Doe jij op vrijdagmiddag 15 juni ook mee aan het PLUS Ton Henst Vriendjestoernooi
 

 
 
 
In navolging op de eerdere successen staat voor vrijdagmiddag 15 juni een nieuwe editie van het “Vriendjestoernooi” op het programma. Het initiatief is omarmt door de PLUS-supermarkt van Ton Henst, die niet alleen zijn naam aan het evenement heeft verbonden maar zich op de toernooidag zelf ook zal laten gelden.

Zit je op de basisschool in groep 3 of hoger, dan mag je samen met vriendjes, vriendinnetjes, klas- of buurtgenoten een team vormen en deelnemen aan het toernooi. Het toernooi start omstreeks 15:30 uur en zal duren tot ongeveer 18:00 uur. De wedstrijden worden gespeeld in een 6-tegen-6 vorm volgens de richtlijnen van de K.N.V.B. zoals die gehanteerd worden bij de JO9-afdeling.

Wil je meedoen, meld jouw team dan aan. Lees de uitnodiging goed door en stuur een mailbericht naar vriendjestoernooi@wilhelminaboys.nl. Vermeld in dat bericht alle relevante gegevens. Opgeven voor het PLUS Ton Henst vriendjestoernooi kan ook op wedstrijddagen via het wedstrijdsecretariaat of rechstreeks bij Sandra, Walfred of Herlina.

Lukt het je niet om een volledig team bij elkaar te krijgen, geef je dan toch op. De organisatie van het evenement zal er dan zorg voor dragen dat het team verder aangevuld wordt.

Let op, aanmelden kan nog plaats vinden tot en met 6 juni, zorg er voor dat je dat tijdig doet.

We gaan ervan uit dat het toernooi net zo leuk en gezellig gaat worden als de voorgaande keren.

Activiteitencommissie v.v. Wilhelmina Boys

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :