Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Een goed resultaat in de thuiswedstrijd tegen Hapert is zondag van groot belang voor het vaandelteam
 

 
 
 
Het vaandelteam van de vereniging heeft zichzelf afgelopen zondag geen goede bewezen, in de zespunten-wedstrijd op bezoek bij Hapert werd tweemaal een voorsprong uit handen gegeven, de tweede keer door een strafschop in de allerlaatste minuut van de wedstrijd. Met dat gelijke spel schieten beide opponenten niet heel veel op, de hoofdmacht van Wilhelmina Boys is weliswaar op doelsaldo een plaats op de ranglijst gestegen, maar de afstand naar de gevarenzonde blijft beperkt.

Komende zondag treffen de beide opponenten elkaar wederom, maar nu op sportpark Naastenbest. Een nieuwe kans voor de tricolores om weer eens een wedstrijd in een overwinning proberen om te zetten en daarmee zichzelf wat extra lucht te verschaffen. Die overwinning lijkt zeker zondag van groot belang want de teams die de onderste zes plaatsen op de ranglijst bezetten, spelen allemaal onderlinge wedstrijden zodat in ieder geval een aantal ervan het puntentotaal ziet oplopen.

Kortom, het tweede treffen met Hapert in 8 dagen tijd is cruciaal, de mannen van hoofdtrainer Toon van der Loo weten wat hen te wachten staat. Met de intentie om veel inzet en strijd te leveren zal het elftal aanstaande zondag om 14:30 uur het hoofdveld op sportpark Naastenbest moeten gaan betreden. Ondersteuning vanuit de achterban kunnen zij, net als natuurlijk een dosis geluk, goed gebruiken en wellicht levert dat gezamenlijk een gunstig resultaat op. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :