Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Een heel ruim assortiment 2e-Hands kleding wacht inmiddels op nieuwe gebruikers
 

 
 
 
Zeker bij jeugdspelers komt het bij aanvang van en gedurende het voetbalseizoen vaak voor dat men uit kleding gegroeid is terwijl die kleding nog in een prima staat verkeerd. Uit oogpunt van duurzaamheid (hergebruik) maar ook om elkaar, en zeker de minder bedeelden, vooruit te kunnen helpen, verzamelen we als vereniging die voetbalkleding en stellen die weer beschikbaar voor andere voetballende kinderen binnen onze club. We denken daarbij onder andere aan voetbaltenues, keeperskleding, trainingspakken, voetbalschoenen, sportschoenen, scheenbeschermers en thermo kleding.

Intussen hebben we al een ruim assortiment kleding verzameld en een ieder bieden wij de gelegenheid om op de zaterdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur te komen kijken of er iets van jouw gading bij is. Voor ieder artikel zal een kleine vergoeding gevraagd worden, waarbij het draagkrachtprincipe gehanteerd wordt, oftewel voor de minder bedeelden binnen de vereniging kan die vergoeding achterwege blijven, daarbij zal natuurlijk uiterste discretie betracht worden. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :