Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Een traditie wordt weer opgepakt : Op zaterdag 6 januari staat de “Wintertocht 2018” op het programma
 

 
 
 
Op zaterdag 6 januari 2018 houdt de vereniging, na een afwezigheid van enkele jaren, weer een puzzeltocht voor de afdelingen Champions League en JO8 tot en met JO15. Dat evenement wordt georganiseerd door de activiteitencommissie in samenspraak met het Veteranen-A elftal en haar begeleiding.

Er wordt, startend vanaf de accommodatie van onze vereniging, een tocht georganiseerd die gepaard gaat met vragen, foto’s en opdrachten. Tijdens de rondgang kom je posten tegen waar opdracht uitgevoerd moeten worden en waar genoten kan worden van een drankje en/of een versnapering.

Het is de bedoeling dat elk team vanuit de genoemde afdelingen meedoet met de tocht en we er met deze grote groep een leuk en gezellig evenement van maken. Naast spelers en begeleiders mogen ouders, broertjes en zusjes natuurlijk ook meedoen aan de tocht. De begeleiders van de teams dienen aan de coördinator van de betreffende afdeling de deelnemerslijst door te geven.

Gezien de voorbereidingen die getroffen moeten worden is het noodzakelijk dat alle teams uiterlijk op 15 december bij de coördinator van hun afdeling de deelnemerslijst hebben aangeboden. Op zaterdag 6 januari worden de deelnemers om 13.30 uur verwacht in onze ontmoetingsruimte. Daar worden de deelnemers vervolgens geïnformeerd over de puzzeltocht en kunnen zij van start gaan.

De organisatie rekent op een groot aantal deelnemers.

 
 

Sinterklaas bij U thuis?


Klik op de foto om te reserveren
Websitesponsor
Volg ons ook via :