Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Er is al veel werk verzet tijdens de eerste "klusavond" op de accommodatie
 

 
 
 
Gisterenavond is een start gemaakt door de nieuwe “klusploeg”, een aantal vrijwilligers, jong en oud, die samen een aantal werkzaamheden hebben verricht op onze accommodatie om die weer klaar te stomen voor het nieuwe voetbalseizoen. Zo is er onder andere behoorlijk wat snoeiwerk verricht, zijn een aantal reclameborden schoongemaakt en van een nieuwe opdruk voorzien en is het een en ander opgeruimd. Na afloop werden de noeste arbeiders natuurlijk door de vereniging voorzien van een natje.

Volgende week donderdag om 19:00 uur wordt er een vervolg gegeven aan de werkzaamheden, dan zullen onder andere voorbereidingen getroffen gaan worden voor het JND-toernooi dat plaats vindt op de zaterdag erna, zal het scorebord gedemonteerd worden zodat het voor reparatie/vernieuwing aangeboden kan gaan worden en zullen voorbereidingen getroffen gaan worden om de speeltuin verder op te kunnen gaan knappen.

Wil je ook mee komen helpen, dan ben je van harte welkom.

Onderstaand een kleine impressie: 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :