Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Extra trainingsdoeltjes beschikbaar gesteld door Stichting Schoolsport-Olympiade en “onze” rikkers
 

 
 
 
Afgelopen week hebben we vier nieuwe trainingsdoeltjes in gebruik kunnen nemen waaraan zowel de Stichting Schoolsport-Olympiade, zeer actief voor basisschoolleerlingen in Best, als de rikkers, die iedere donderdagavond op onze accommodatie actief zijn, een mooie bijdrage hebben geleverd. Beide “organisaties” zijn we daarvoor zeer erkentelijk.

De Schoolsport Olympiade Best organiseert in samenwerking met de gemeente Best, de basisscholen, een aantal sportverenigingen en een schare vrijwilligers jaarlijkse de schoolsport-olympiade voor alle kinderen van de basisschool-groepen 6 en 7. Ook van ons sportpark wordt voor dat evenement gebruikt gemaakt. Vanwege de hele goede onderlinge verstandhouding en samenwerking is de schenking van de trainingsdoeltjes als “tegenprestatie” neergezet.

Gedurende het voetbalseizoen wordt er al een decennium lang elke donderdagavond in de ontmoetingsruimte van de vereniging fanatiek gekaart. Aan dat riktoernooi nemen wekelijks zowel leden van v.v. Wilhelmina Boys als familie, vrienden en kennissen deel. Van het wekelijkse inschrijfgeld van de deelnemers bekostigd de organisatie de prijzen en hapjes tijdens die avonden. Het restant is aan de vereniging geschonken voor de aanschaf van de trainingsdoeltjes.

Uit naam van Schoolsport Olympiade Best overhandigden Kim van Asveld, Peter Millenaar (sr) en Jos van der Vleuten hun bijdrage.
 
Het organisatie-comite van de Rik-avonden, Anja en Hans Smits en Theo van Eert, overhandigen hun bijdrage aan de extra trainings-doelen.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :