Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Het kampioenschap dicht bij voor het Damesteam na overwinning op concurrent ODC
 

 
 
 
Afgelopen zondag stond er, vanwege het inhaalprogramma, voor de herenselectie van Wilhelmina Boys geen wedstrijd op de agenda. Het eerste Dames-team van de vereniging had echter een cruciale wedstrijd voor de boeg, de dames-selectie moest aantreden bij haar naaste concurrent O.D.C. in Boxtel. Speciaal voor die gelegenheid was de heuse spelersbus van F.C. Eindhoven gecharterd en vol goede moed werd de reis naar de laatste mogelijke belager in de strijd om de kampioenschaal aangevangen.

Direct bij aanvang van de wedstrijd werd duidelijk dat de spanning bij beide opponenten groot was, het spelen van het normale spelletje kon door de druk die er op de wedstrijd stond door beide teams niet of nauwelijks gespeeld worden. Verdedigend had het team van Wilhelmina Boys de zaakjes goed op orde, alleen aanvallend konden de dames niet de druk op het doel van de tegenstander ontwikkelen die men normaliter gewend is. Tot veel kansen kwamen beide teams dan ook niet, een afstandschot van Esmee van der Stap dat verkeerd beoordeeld werd door de goalie van de tegenpartij en de 1-0 voorsprong betekende, bezorgde de bestse dames een zucht van verlichting.

Met die stand werd de rust ingegaan, en het beeld in de tweede helft veranderde nauwelijks, de dames van Wilhelmina Boys bleven de bovenliggende partij, tot veel uitgespeelde mogelijkheden leidde dat echter niet. Toen kort voor tijd een mooie uitval eindigde bij Esmee van der Stap en zij wederom succesvol uithaalde, nu via een bekeken schuiver, en daarmee de 2-0 op het scorebord bracht, werd voor iedereen duidelijk dat er nog maar één team aanspraak kan maken op de kampioenstitel en dat zijn de Dames uit Best.

Het behalen van die titel lijkt nog slechts een kwestie van tijd, alle tot nu toe veertien gespeelde competitiewedstrijden werden gewonnen en met nog vier wedstrijden voor de boeg heeft het elftal van trainer Robert Bekkers dus nog geen wedstrijdpunt laten liggen, terwijl concurrent O.D.C. na het onderlinge treffen al 9 verliespunten heeft.

Aanstaande zondag spelen de Dames om 10:00 uur een thuiswedstrijd tegen De Bocht'80, concurrent O.D.C. speelt om 12:00 uur haar wedstrijd tegen Best Vooruit op sportpark De Leemkuilen. Door de resultaten in beide wedstrijden zou de kloof op de ranglijst onoverbrugbaar kunnen worden. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :