Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Het vaandelteam gaat zondag op bezoek bij titelkandidaat Sparta'25 in Beek en Donk
 

 
 
 
Het vaandelteam gaat zondag op bezoek bij titelkandidaat Sparta'25 in Beek en Donk De dubbele confrontatie met Bladel heeft het vaandelteam van de vereniging in de afgelopen twee weken slechts 2 wedstrijdpunten opgeleverd en daardoor vertoeft het elftal van hoofdtrainer Toon van der Loo nog steeds net boven de gevarenzone, de afstand tot de plaatsen die aan het einde van het seizoen degradatie of nacompetitie om lijfsbehoud betekenen, is minimaal.

De tegenstanden van aanstaande zondag bevindt zich in een hele andere situatie, het elftal van Sparta’25 staat momenteel op een tweede plaats, maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan koploper Valkenswaard en heeft slechts een (1) wedstrijdpunt minder, de derde gegadigde voor de titel is S.B.C., met evenveel punten als Sparta’25 maar een wedstrijd meer gespeeld, ten slotte ligt P.S.V./AV nog op de loer, zij hebben weer een wedstrijdpunt minder en bovendien een wedstrijd meer gespeeld.

De komende twee wedstrijden ontmoet de hoofdmacht van onze vereniging zowel Sparta’25 als P.S.V./AV (zaterdag 20 april om 19:00 uur) en zij zullen hun uiterste best moeten doen om in die beide ontmoetingen wedstrijdpunten te sprokkelen, te beginnen aanstaande zondag. De wedstrijd, die eerder dit seizoen op sportpark Naastenbest gespeeld werd, leverde een uiterst magere 1-0 overwinning voor de opponent op.

Kunnen de tricolores revanche nemen voor die nederlaag, het vaandelteam van de vereniging zou zichzelf daarmee een enorme dienst bewijzen. De wedstrijd op sportpark ‘t Heereind aan de Heereindsestraat 10 in Beek en Donk begint om 14:30 uur en ondersteuning vanuit de achterban kan het elftal weer heel goed gebruiken. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :