Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Het vaandelteam gaat zondag op bezoek bij Unitas'59 voor de hervatting van de competitie
 

 
 
 
Het lijkt erop dat er dit weekeinde weer competitiewedstrijden gespeeld gaan worden, en dat geldt in meerdere mate voor wedstrijden die op kunstgrasvelden gepland staan. De kans is dan ook groot dat het vaandelteam van de vereniging aanstaande zondag op bezoek kan gaan bij Unitas’59 in Eindhoven voor het spelen van haar twaalfde competitiewedstrijd in de derde klasse-D.

Het is juist die tegenstander waarvan eerder deze voetbaljaargang in de thuiswedstrijd verrassend met 3-0 werd gewonnen, die wedstrijd dateert alweer van 19 november en dat is tevens de laatste keer geweest dat het elftal van hoofdtrainer Toon van der Loo haar laatste wedstrijdpunten behaalde.

De tegenstander van zondag, die zeker iets recht wil gaan zetten naar aanleiding van die uitslag eerder dit seizoen, staat momenteel op de vijfde plaats in de ranglijst, dat is ook vijf plaatsen hoger dat de plek waarop de tricolores zich bevinden. Die ranglijst laat overigens een groot verschil in gespeelde wedstrijden zien, er zijn teams die twee wedstrijden meer maar ook twee wedstrijden minder hebben gespeeld dan de kemphanen van aanstaande zondag, ook Unitas’59 heeft 11 wedstrijden achter de rug.

Als de weergoden ons gunstig gezind zijn er en geen sneeuw van betekenis meer valt, dan is de aftrap van de ontmoeting op Sportpark ‘t Bokt aan de Anconalaan 1 in Eindhoven om 14:30 uur. Mocht die wedstrijd toch en tijdig afgelast worden, dan spelen de tricolores een vriendschappelijke wedstrijd op sportpark Naastenbest, Bladella is dan de tegenstander, die wedstrijd zou dan om 12:00 uur van start gaan. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :