Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Hoofdtrainer Ronny Everaerts geeft 11 oktober een presentatie over het pupillenvoetbal (JO8 t/m JO13)
 

 
 
 

De hoofdtrainer van onze vereniging, Ronny Everaerts, heeft een karrevracht aan opleidingen en ervaringen in zijn bagage. Natuurlijk is hij nu bekend als hoofdtrainer bij onze vereniging, een functie die hij ook jaren bij andere verenigingen heeft vervuld, maar ook als trainer en begeleider van jeugd(elftallen) is Ronny jaren actief geweest bij diverse verenigingen en de KNVB.

Naast de vereiste diploma’s om als trainer op 2e-klasse niveau te mogen uitkomen, is Ronny Everaerts ook in het bezit van de certificaten van de KNVB-opleidingen JVSL (Jeugd Voetbal Spel Leider) en JVT (Jeugd Voetbal Trainer). De opgedane kennis heeft hij binnen jeugdafdelingen van diverse verenigingen en de KNVB benut, aan de voetbalbond is Ronny bovendien nu als docent, ook op het gebied van jeugdvoetbal, verbonden.

De in de loop van vele jaren opgedane kennis en ervaring wil hij aanstaande woensdag met de kaderleden van de pupillenafdeling delen. Zijn presentatie start om 19:30 uur in de ontmoetingsruimte van onze accommodatie en het doel is om bij het jeugdkader gereedschappen, tips en trucs aan te reiken die op de specifieke groep, pupillen in de categorie JO8 tot en met JO13, betrekking hebben.

Wij adviseren alle relevante kaderleden om bij die presentatie aanwezig te zijn. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :