Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

In de eerste competitiewedstrijd van dit jaar speelt het vaandelteam thuis tegen R.P.C.
 

 
 
 
Dit weekeinde wordt bij de senioren in de A-categorie de reguliere competitie hervat en zijn er ook bij onze vereniging elftallen uit de B-categorie die inhaalwedstrijden moeten spelen die eerder dit seizoen geen doorgang vonden. Het vaandelteam van de vereniging hervat zondag haar competitie in de 2e klasse-F met een thuiswedstrijd tegen R.P.C. uit Eindhoven.

Op het programma staat wedstrijddag 13, dat is de laatste wedstrijd uit de eerste competitiehelft, vanaf volgende week gaan de returnwedstrijden afgewerkt worden. De tegenstander uit Eindhoven is niet echt een bekende van het vaandelteam, in competitieverband heeft men elkaar al een hele lange tijd niet getroffen. Een oefenwedstrijd in maart 2017 was het laatste treffen tussen de opponenten van aanstaande zondag, die wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

De wedstrijd aanstaande zondag op sportpark Naastenbest begint, zoals gebruikelijk, om 14:30 uur. Ons sportpark en de wedstrijd zijn, zoals altijd, ook nu voor iedereen gratis toegankelijk. Wij hopen op een goed resultaat voor onze hoofdmacht, de ondersteuning vanuit de vereniging om dat doel te bereiken, kan het elftal van hoofdtrainer Ronny Everaerts zeker gebruiken. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :