Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Inschrijving voor de nieuwjaarsbrunch op 5 januari 2020 is vanaf nu mogelijk
 

 
 
 
Het lijkt nog wat prematuur maar nog even en dan staan de feestdagen alweer voor de deur, we gaan ons dan ook langzaamaan opmaken voor de kerstdagen en de jaarwisseling, een periode waarin onze accommodatie gesloten zal zijn. Op zondag 5 januari 2020 openen we de deuren van ons complex weer en staat de traditionele nieuwjaarsreceptie om 14:00 uur op het programma. Net als in de afgelopen jaren wordt die receptie ook nu weer voorafgegaan door een Nieuwjaarsbrunch, welke om 12:30 uur van start zal gaan.

Inschrijven voor de brunch is nu al mogelijk, dat kan via het sturen van een mail naar brunch@wilhelminaboys.nl, of tot 20 december aan de bar in onze ontmoetingsruimte. De kosten voor deelname, € 10,00 per persoon en voor kinderen tot en met 12 jaar € 5,00, dienen bij aanmelding aan de bar direct voldaan te worden, degene die zich via mail aanmelden, krijgen een betalingsverzoek toegezonden.

Alleen inschrijvingen die voor 1 Januari 2020 ontvangen worden, kunnen, vanwege de voorbereidingstijd, gehonoreerd worden. Om niemand teleur te stellen, vragen we dan ook om tijdig de aanmelding (en betaling) in orde te brengen.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :