Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod
 

 
 
 
Recent hebben de kaderleden een coachjas ontvangen, deze zijn aangeboden door het bedrijf 365zon. 365zon is onze partner bij de eerste stap naar verduurzaming van onze accommodatie. Samen met 365zon hebben wij, afgelopen zomer, op het dak van onze gebouwen zonnepanelen geplaatst, waardoor we op een milieuvriendelijke manier in onze elektriciteitsbehoefte voorzien.

Met deze verduurzaming tonen we als vereniging niet alleen onze maatschappelijke betrokkenheid. Deze investering levert de club op de langere termijn namelijk ook financieel gewin op, de terugverdientijd van de investering wordt geschat op minder dan 7 jaren.

Die voordelen, zowel voor het milieu als voor de eigen portemonnee, bieden wij jou nu ook.

Ook in jouw eigen privé-situatie kan de aanschaf van zonnepanelen (financieel) interessant zijn. Naast het feit dat je een positieve bijdrage aan het milieu levert, kan je dit jaar en in ieder geval ook nog in 2018 gebruik maken van een interessante BTW-regeling. Op de investering in zonnepanelen kan een particulier de BTW terugvorderen, waardoor je 21% van de investering terugkrijgt van de Belastingdienst.

Samen met onze partner 365zon, bieden we iedereen de gelegenheid om een offerte voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen aan te vragen. 365zon zal vervolgens een afspraak maken om gratis en vrijblijvend een inspectie aan huis uit te voeren en daarbij advies te geven.

Mocht het advies tot een opdracht leiden, bieden 365zon en v.v. Wilhelmina Boys, naast het al genoemde voordeel van de BTW-teruggave via de Belastingdienst, gezamenlijk de volgende voordelen:
  • 365zon geeft een extra korting van € 200 excl. BTW op het scherp geoffreerde bedrag
  • De BTW-teruggave wordt volledig door de vereniging verzorgd, waarmee je nog eens € 100 bespaard
Naast deze voordelen kunnen wij 365zon van harte aanbevelen. Wij hebben zelf de kwaliteit en klantvriendelijkheid van 365zon mogen ervaren, waarbij zij met hun “Beste-deal”-garantie ook een zeer scherpe prijs bieden. Een scherpe prijs, goede service en tevreden klanten staan bij 365zon voorop.

Ben je geïnteresseerd, ga dan naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen, waaraan de bovenstaande voordelen gekoppeld zijn.

Wij hopen dat velen van het bovenstaande aanbod gebruik gaan maken, zodat we gezamenlijk een verdere bijdrage aan het milieu leveren en daarnaast iedereen individueel van het financiële voordeel kan genieten.

Met vriendelijke groet

v.v. Wilhelmina Boys
Het Hoofdbestuur

 
 

Sinterklaas bij U thuis?


Klik op de foto om te reserveren
Websitesponsor
Volg ons ook via :