Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Jan van Drunen, een uniek (club)mens, is vandaag op 67-jarige leeftijd overleden
 

 
 
 
Een uniek clubmens, Jan van Drunen, is overleden, Jan is slechts 67 jaren oud geworden. Kort na zijn 65e verjaardag, in het voorjaar van 2016, ontving hij het verschrikkelijke nieuws over zijn ziekte en dat genezing ervan niet mogelijk was. Wij zijn blij dat Jan alsnog ruim twee jaren in ons midden heeft kunnen zijn. Vanmiddag is Jan, in het bijzijn van zijn naasten, rustig ingeslapen. Wij wensen zijn vrouw Ali, de kinderen en kleinkinderen enorm veel sterkte om dit grote verlies een plaats te kunnen geven.

Jan van Drunen is bijna 25 jaren actief geweest bij onze vereniging. Zoals zovelen is hij begonnen als elftalbegeleider bij de jeugdafdeling maar al snel heeft hij diezelfde taak bij het vaandelteam van de vereniging op zich genomen. Een taak die hij heel veel jaren met verve ingevuld heeft, waarbij het welzijn van de spelers bij Jan altijd voorop stond.

Zijn betrokkenheid bij de vereniging en “zijn” elftal maakte Jan tot een graag gezien persoon bij niet alleen de spelers en de staf van ons eerste elftal, maar ook bij vele supporters van de eigen vereniging. Zijn inbreng bij en rondom de thuiswedstrijden van het vaandelteam maakte Jan tot een gewaardeerd persoon bij onder andere de “Pupil van de Wedstrijd”, zijn/haar ouders, (begeleiding van) de tegenstanders en de scheidsrechters.

Legendarisch kunnen we de optredens als Trompetter-Jan bestempeld worden, een rol die Jan bij de viering van de laatste twee kampioenschappen van het vaandelteam en in Mei 2017 bij zijn afscheid als begeleider van dat team vertolkte. Bij die laatste gelegenheid is jan door het bestuur van onze vereniging ook tot “Lid van Verdiensten” genoemd.

Jan was zeker niet alleen betrokken bij het eerste elftal, ook voor het Dames-elftal, waarin kleindochter Esmee actief is, nam een speciale plaats bij hem in. Ook had Jan vaak aandacht andere teams en de vereniging in zijn algemeenheid. Jan heeft een grote bijdrage geleverd bij de diverse bouwactiviteiten op onze accommodatie en ook bij het onderhoud dat ons onderkomen vergt.

Mede op initiatief van Jan is in 2004 de supportersvereniging nieuw leven ingeblazen en uitgegroeid tot wat het nu is. Onder zijn voorzitterschap heeft die vereniging een flinke groei doorgemaakt en is de doelstelling gewijzigd in het ondersteunen van de voetbalclub Wilhelmina Boys in zijn volledige breedte. Op velerlei gebied heeft de supportersvereniging een bijdrage geleverd aan onze voetbalvereniging en Jan heeft daar altijd een voortrekkersrol bij vervuld, voor die rol is hij afgelopen woensdag tot ere-voorzitter benoemd.

Met zijn positiviteit, zijn betrokkenheid en inzet is Jan een geweldige ambassadeur van onze vereniging geweest. Wij zijn hem daarvoor enorm veel dank verschuldigd.



 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :