Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afgelastingen

Door de slechte weers- en/of veldomstandigheden zijn alle trainingen op de natuurgrasvelden en op de kunstgrasvelden voor vandaag, woensdag 23 januari, afgelast.

Jubilarissen met gezamenlijk maar liefst 735 lidmaatschapsjaren gehuldigd tijdens sfeervolle nieuwjaarsreceptie
 

 
 
 
Op zondag 7 januari heeft voetbalvereniging Wilhelmina Boys tijdens de zeer sfeervolle nieuwjaarsreceptie, het jaar 2018 afgetrapt. Tijdens het officiële gedeelte van dat evenement, werden, zoals de traditie het voorschrijft, een (groot) aantal leden gehuldigd voor hun langdurige lidmaatschap van de vereniging en werden anderen voor hun bijdrage aan de club in het zonnetje gezet.

Tijdens zijn nieuwjaarstoespraak heeft voorzitter Andor Jansen kort teruggeblikt op het succesvolle jaar 2017 met als hoogtepunt het behaalde kampioenschap van het vaandelteam. , en zijn blik vooruit geworpen richting het nieuw jaar, waarin de vereniging natuurlijk weer wil presteren op het voetbalveld, maar ook haar steentje verder wil gaan bijdragen op het gebied van de sociale en maatschappelijke functie binnen de bestse samenleving.

De binding van de leden bij de vereniging komt dit jaar wel heel erg tot uiting in de vele jubilarissen binnen de club. In totaal komen die jubilarissen gezamenlijk op 735 “dienstjaren”. Elf (oud)voetballers kenden een lidmaatschap van 25c jaren, dat waren Ad Ardon, Robert Bekkers, Theo van Eert (jr), Roeland van Heck, Gerard Hendriks, Emilia Klokgieters, Gerrit van Oorschot, Willem Scheepers, Ton Timmerman, Mathijs Timmerman en Erwin van de Ven.

In het rijtje jubilarissen met een lidmaatschap van 40 jaren stonden Frank Gerrits, Marcel van der Gouw, Hans Hankel, Ludo van de Loo, Martin van Osch en Willy van de Sande. Voor hun 50 jarige verbondenheid met de vereniging werden Zeger Brands en Tiny van Oirschot in het zonnetje gezet en met een lidmaatschap van maar liefst 60 jaar werden Cees van Diesen en Theo van de Wal geëerd. Alle aanwezige jubilarissen namen persoonlijk de felicitaties met de daarbij bijbehorende cadeaus in ontvangst.

Na die huldigingen van de jubilarissen werd Jan van Hoogstraten benoemd tot Clubman van het jaar vanwege zijn bijzondere verdiensten voor de vereniging. Helaas was Jan niet (meer) aanwezig maar aan het applaus wat hem ten deelveel bleek meer dan de waardering voor zijn bijdrage aan de vereniging. Alle gedecoreerden werden na de officiële plichtplegingen op de gevoelige plaat vastgelegd, waarna onder het genot van het welbekende drankje en hapje het jaar 2018 feestelijk werd ingeluid. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :