Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Kan het vaandelteam de ingeslagen weg voortzetten in de thuiswedstrijd tegen Eindhoven/AV?
 

 
 
 
De overwinning van het vaandelteam van de vereniging, vorige week op bezoek bij Rood-Wit in Veldhoven was weliswaar onverwacht, alle eerdere onderlinge wedstrijden op sportpark De Korze eindigden in een overwinning voor de thuisploeg, maar was meer dan verdiend. Na drie wedstrijden zonder punten werd afgelopen zondag de tweede overwinning van het voetbalseizoen geboekt en daardoor biedt de positie op de ranglijst weer meer perspectief.

Ook die tweede overwinning werd, na de zege op bezoek bij Beerse Boys, wederom in een uitwedstrijd behaald, in de eerdere thuiswedstrijden werd slechts een (1) wedstrijdpunt behaald en wel in de seizoen ouverture tegen Someren, de huidige koploper in de 2e klasse-F. De komende twee competitiewedstrijden vinden plaats op sportpark Naastenbest en biedt de hoofdmacht van onze club de mogelijkheid om de punten in eigen huis te houden.

Aanstaande zondag wordt Eindhoven/AV verwelkomd, een tegenstander van wie in het vorige voetbalseizoen in de strijd om de titel het meeste te duchten viel. Dat seizoen is echter niet te vergelijken met deze voetbaljaargang waarin overwinningen geen vanzelfsprekendheid zijn en voor elk punt geknokt moet worden.

Dat laatste zal aanstaande zondag ook zeker weer het geval moeten zijn. De overwinning van afgelopen week werd immers door veel passie en strijd over de eindstreep getrokken. De manier waarop dat gebeurde, met goed voetbal, en het resultaat zullen het team zeker wat meer zelfvertrouwen geven. Ook de ondersteuning van de supporters kunnen bijdragen aan een goed resultaat, de wedstrijd begint om 14:30 uur en is weer voor iedereen gratis toegankelijk. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :