Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Kan het vaandelteam zondag op bezoek bij S.V. Budel een goed resultaat boeken?
 

 
 
 
Aanstaande zondag staan de laatste inhaalwedstrijden op het programma, als die wedstrijden allemaal doorgaan, en waarom zou dat niet het geval zijn, dan komen alle verenigingen in de 3e klasse-D op 23 gespeelde wedstrijden en zullen eindelijk de reële verschillen op de ranglijst zichtbaar zijn. Voor het vaandelteam van de vereniging staat de uitwedstrijd tegen S.V. Budel op het programma, het treffen op sportpark Naastenbest leverde eerder dit seizoen een 0-0 gelijkspel op.

Op de ranglijstnemen de tricolores nu nog de elfde plaats in, de verenigingen daaronder, op de plaatsen die aan het einde van het seizoen degradatie of deelname aan de nacompetitie voor klassenbehoud betekenen, hebben geen inhaalverplichtingen. Dat geldt wel voor de verenigingen juist boven ons vaandelteam, zowel Hapert (ontvangt Reusel Sport) als Tivoli (gaat op bezoek bij koploper Sparta’25), komen zondag in actie. De resultaten van die wedstrijden kunnen onderlinge wisselingen op de ranglijst tot gevolg hebben.

Tegenstander S.V. Budel bevindt zich op de zesde plaats in de rangschikking en heeft tot dusverre 12 wedstrijdpunten meer behaald dan de hoofdmacht van onze vereniging. De achterstand op de koplopers is echter dusdanig groot dat er geen prijs meer te behalen valt, en ook de kans op het behalen van de derde periodetitel is klein. Maar de tegenstander van zondag zal zichzelf en het thuispubliek zeker willen trakteren op een overwinning.

Een overwinning zou voor de tricolores ook zeer welkom zijn want daarmee zou het elftal van hoofdtrainer Toon van der Loo zichzelf wat meer lucht verschaffen. Het is dan ook zaak om zondag de resultaten van de afgelopen twee weken een goed vervolg te geven. De wedstrijd op Sportpark Budel aan de Poelderstraat 4A in Budel begint om 14:30 uur. Ondersteuning van haar achterban kan het elftal en haar begeleiding heel goed gebruiken. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :