Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Kees van Diesen, Lid van Verdienste bij onze vereniging, is afgelopen woensdag overleden
 

 
 
 
Afgelopen woensdag laat op de avond is het gewaardeerde lid van onze vereniging, Kees van Diesen, op 74-jarige leeftijd overleden. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Gilda, de kinderen en hun partners, de kleinkinderen en alle overige familieleden en vrienden. Voetbalvereniging Wilhelmina Boys wenst hen heel veel sterkte met de verwerking van dit enorme verlies.

Kees is op 11 jarige leeftijd bij onze vereniging gaan voetballen, heeft de gehele jeugdafdeling doorlopen en is daarna doorgestroomd naar het vaandelteam van de vereniging, hij heeft op dat niveau vele jaren de kleuren van onze vereniging verdedigd. Na zijn voetballoopbaan is Kees betrokken gebleven bij de vereniging en heeft hij, zeker op het gebied van verbouw en nieuwbouw onze club met raad en daad bijgestaan. Dat heeft ertoe geleid dat hij in 1982 tot Lid van Verdiensten is benoemd.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :