Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Lukt het ons vaandelteam aanstaande zondag om verder afstand te nemen van de gevarenzone
 

 
 
 
Ondanks de barre weersomstandigheden afgelopen zaterdag, is de competitiewedstrijd van het vaandelteam bij het Eindhovense Unitas’59 (op kunstgras) een dag later toch doorgegaan. En er is niemand die daar binnen de vereniging rouwig om zal zijn, want die wedstrijd tegen de hoger geplaatste opponent werd, net als de thuiswedstrijd overigens, omgezet in een 3-0 overwinning.

De daaraan gekoppelde drie wedstrijdpunten werden dankbaar toegevoegd aan de oogst van dit seizoen, waardoor de afstand tot de plaatsen die aan het einde van het seizoen (nacompetitie om) degradatie betekenen niet kleiner is geworden. Ook twee teams uit die gevarenzode, Hapert en Wodan wisten (verrassend) hun wedstrijden te winnen, waardoor de onderste vier plaatsen nu wel heel dicht bij elkaar staan qua wedstrijdpunten.

Zondag brengt Spoordonkse Boys een bezoek aan sportpark Naastenbest, hun thuiswedstrijd van afgelopen zondag ging (op natuurgras) niet door. Die tegenstander bezet de twaalfde plaats op de ranglijst en dat is twee plekken (en vijf wedstrijdpunten) lager dan de hoofdmacht van onze vereniging. De eerdere wedstrijd dit seizoen, de openingswedstrijd, resulteerde in een 3-0 overwinning voor de tricolores, en bezorgde hen, voor één week de koppositie in de derde klasse-D.

De wereld ziet er nu anders uit en het resultaat van de heenwedstrijd is geen enkele garantie voor een succes aanstaande zondag, maar met een overwinning zou het vaandelteam zichzelf en haar supporters een enorm goede dienst bewijzen. De wedstrijd op sportpark Naastenbest begint zoals gewoonlijk om 14:30 uur en is ook nu weer voor iedereen gratis toegankelijk. Het elftal van hoofdtrainer Toon van der Loo ontvangt tijdens die belangrijke wedstrijd natuurlijk weer graag de ondersteuning van haar achterban. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :