Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Netbeheerder Enexis doet aanpassingen om stroomstoringen, zoals die van gisterenavond, definitief uit te bannen
 

 
 
 
Gisterenavond is onze accommodatie, voor de tweede keer binnen enkele weken tijd, getroffen door een stroomstoring, waardoor de veldverlichting maar gedeeltelijk werkte en ook de elektriciteit in de gebouwen het (deels) liet afweten. Een zeer ongewenste situatie, waar wij zelf helaas niets aan kunnen doen.

Wel is gisterenavond als gevolg van de storing de firma Heijmans ingeschakeld, zij zijn immers verantwoordelijk voor het onderhoud aan de lichtinstallaties die in eigendom zijn bij de gemeente Best. De beide monteurs hebben op diverse plaatsen metingen gedaan en geconstateerd dat op slechts twee van de drie fasen op onze accommodatie daadwerkelijk spanning stond.

En dus is vandaag de netbeheerder Enexis geïnformeerd, en die zijn in staat geweest gerichte metingen te verrichten, waaruit de conclusie getrokken kon worden dat er twee schakelkasten buiten ons complex opgewaardeerd moesten worden, om het probleem definitief te kunnen oplossen. Aldus is geschied, wij hopen dat we nu definitief van stroomstoringen verstoken gaan blijven. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :