Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Onze vereniging steunt de actie voor het werven van nieuwe pleegouders
 

 
 
 
Je hebt ze misschien al zien hangen op onze accommodatie, de pleegzorgspandoeken in de omheining van Veld-D. Met deze actie wil Combinatie Jeugdzorg aandacht vragen voor het belang van pleegzorg en het grote tekort aan pleegouders in Zuidoost-Brabant. Voetbalvereniging Wilhelmina Boys wil graag helpen bij de zoektocht naar nieuwe pleegouders. Alle kinderen verdienen immers een kansrijke, veilige toekomst en dat is helaas nog niet voor ieder kind vanzelfsprekend.

Wij hebben onze accommodatie beschikbaar gesteld voor twee “pleegzorg”-banners en daarmee helpt onze vereniging bij het werven van nieuwe pleegouders. De ‘luchtige’ sport-gerelateerde pleegzorg-oproep op de banners hebben als doel dat voetballers maar vooral hun toeschouwers (ouders) langs de lijn nadenken over het pleegouderschap.

Combinatie Jeugdzorg vindt het belangrijk dat kinderen kunnen opgroeien in een gezin. Als dat in het eigen gezin (tijdelijk) niet kan dan kan een pleeggezin een welkome oplossing bieden. Deze vorm van opvang blijft het dichts bij de natuurlijk gezinssituatie. Het belang van zoveel mogelijk in je eigen omgeving (school, sportclubs, hobby’s, vriendjes) opgroeien voor een kind dat niet thuis kan wonen, is groot. In 2018 hebben +/- 23.000 kinderen gebruikgemaakt van pleegzorg. In regio Zuidoost-Brabant verblijven momenteel ruim 470 kinderen in circa 450 pleeggezinnen.

Meer informatie over pleegzorg lees je op www.combinatiejeugdzorg.nl/pleeggezinnen. Via deze site kun je ook een informatiepakket aanvragen of je vrijblijvend aanmelden voor een informatievond. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :