Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Ook de thuiswedstrijd van Wilhelmina Boys tegen Hapert kent geen winnaar (0-0)
 

 
 
 
Een week na het bezoek aan Hapert, waarbij de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel, heeft het vaandelteam van Wilhelmina Boys ook in het treffen op sportpark Naastenbest genoegen moeten nemen met een puntendeling, ditmaal wisten beide opponenten niet tot scoren te komen. Door die uitslag blijft het onderlinge verschil in tact, maar zijn de tricolores zijn door de andere uitslagen in de derde klasse-D wel weer een plaats gezakt op de ranglijst.

Ten opzichte van de wedstrijd een week eerder waren er door hoofdtrainer Toon van der Loo weer basisplaatsen weggelegd voor Mike Smit en Leandro Rodrigues. Luc Verwold moest daarom genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Hij had daar gezelschap van Remo Vermeer, Tom Franse en jeugdspeler Brent Mutsaarts. Aanvaller Cas Kuipers moest deze wedstrijd noodgedwongen vanaf de zijlijn toekijken.

In een korte periode na aanvang van de wedstrijd lag het initiatief bij de gasten uit Hapert , maar na ongeveer 10 minuten namen de tricolores het heft in handen, alhoewel dat niet tot echt gevaar voor het doel van de tegenstander leidde. In het vervolg van de eerste helft moest de keeper van Hapert eenmaal redding brengen bij een gevaarlijke situatie in zijn doelgebied. Zijn collega aan de overzijde, Rick Saes, had een rustige middag totdat hij in botsing kwam met de aanvalsleider van Hapert en geblesseerd het veld moest verlaten.

Zijn plaats onder de lat werd ingenomen door Remo Vermeer, maar ook die werd in het vervolg van de eerste helft niet op proef gesteld. Daar stond tegenover dat de hoofdmacht van Wilhelmina Boys ook geen groot gevaar kon stichten op de helft van de tegenstander en zich nauwelijks in het strafschopgebied van de tegenstander kon manifesteren. Er vielen wel enkele doelpogingen te noteren, maar de 0-0 ruststand was een juiste afspiegeling van de magere eerste helft.

De tweede helft bood bij aanvang hetzelfde spelbeeld, twee aftastende teams die weinig tot geen risico durfden te nemen om de verdedigende stellingen te verlaten en op de aanval te gaan spelen. Het publiek op sportpark Naastenbest, waar het zonnetje heerlijk scheen en de omstandigheden dus prettig waren, werden niet getrakteerd op een amusante vertoning, enige opwinding was er na een doelpunt van Hapert dat volkomen terecht wegens buitenspel werd afgekeurd.

Het elftal van Wilhelmina Boys had het beste voor het einde bewaard en was kort voor tijd enkele keren dichtbij de verlossende treffer, de doelman van de tegenstander wilde echter niet meewerken aan een bestse overwinning en stond enkele keren met prima reddingen zijn mannetje. Het laatste wapenfeit namen de gasten voor hun rekening, maar tot opluchting van de thuisploeg en het thuispubliek wisten de tricolores een die poging op de doellijn te keren, zodat een eindstand van 0-0 genoteerd kon worden, een puntendeling waar beide teams weinig mee opschieten.

Volgende week gaat het vaandelteam van Wilhelmina Boys op bezoek bij kampioenskandidaat Sparta’25 in Beek en Donk. Die wedstrijd op sportpark ’t Heereind begint om 14:30 uur.

Opstelling Wilhelmina Boys :
Rick Saes (Remo Vermeer), Koen Leijtens, Bart de Bruijn, Lars Kuys, Huib Bergkamp, Mike Smit (Luc Verwold), Walid Maruan, Robbie Baeten, Michael Koning, Yoran Bouwmans (Tom Franse), Leandro Rodrigues 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :