Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Ook in het aankomende voetbalseizoen verwelkomen wij graag leerlingen voor het vervullen van de maatschappelijke stages
 

 
 
 
Elk schooljaar zijn er vele leerlingen van vooral het Heerbeeckcollege en Kempenhorst college die een maatschappelijke stage vervullen bij onze vereniging. Die stages kunnen onder andere ingevuld worden door op te treden als assistent-trainer van een pupillenelftal of het (behulpzaam zijn bij het) organiseren van een evenement als de penaltybokaal, zaalvoetbaltoernooi of eindejaarstoernooi. Maar er zijn nog vele andere mogelijkheden, waarover wij een ieder graag informeren.

Moet en/of wil je het komende schooljaar een maatschappelijke stage vervullen en heb je zin om daarmee ook de vereniging vooruit te helpen, neem dan contact op met ons op via stage@wilhelminaboys.nl. Ook voor stages buiten het maatschappelijke circuit en voor afstudeerders in diverse richtingen kan de vereniging betekenis hebben. Informeer via datzelfde mailadres naar de mogelijkheden als dat voor jou relevant kan zijn. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :