Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Op donderdag 1 februari wordt de spaarkas uit de ontmoetingsruimte gelicht
 

 
 
 
Zoals de traditie het voorschrijft worden op donderdagavond 1 februari de gespaarde bedragen uitgekeerd aan de deelnemers van de spaarkas, tussen 18:00 en 20:30 uur kunnen de spaarders hun gelden uitbetaald krijgen in de ontmoetingsruimte van onze vereniging. Degene die niet aanwezig kunnen zijn, worden verzocht contact op te nemen met iemand van de spaarkascommissie om een separate afspraak te maken.

Op maandag 22 januari wordt de balans opgemaakt door de spaarkascommissie bestaande uit Ron en Monique Bierens, John Vervloet en Hans van den Hoogenhoff. Gelden die nadien ingelegd worden, behoren tot het nieuwe spaarjaar en zullen dus in 2019 uitgekeerd worden.

Binnenkort wordt een nieuwe spaarkas in gebruik genomen, die ruimte biedt voor een veertigtal nieuwe spaarders. Degene die interesse heeft om deel te gaan nemen, kan contact opnemen met een van de leden van de spaarkascommissie. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :