Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Op vrijdag 21 december staat onze jaarlijkse vrijwilligersavond op het programma
 

 
 
 
Beste Sportvrienden,

Het voetbalseizoen 2018/2019 loopt langzaam naar de winterstop, binnenkort leggen we een aantal van onze activiteiten voor de vereniging eventjes terzijde. Voordat het zover is, willen we graag even stilstaan bij het “gewone” functioneren van de vereniging, wat alleen mogelijk is door de tomeloze inzet van een enorm groot vrijwilligerskorps, mensen die gezamenlijk en belangeloos bijdragen aan het voetbalplezier van velen bij onze club.

Op vrijdagavond 21 december aanstaande wil het hoofdbestuur die vrijwilligers, die een steentje bijdragen, bedanken voor hun tijd en energie, en wil hen allen dan ook heel graag uitnodigen voor een gezellig samenzijn. Het hoofdbestuur hoopt van harte dat vele vrijwilligers van die uitnodiging gebruik maken.

De ontmoetingsruimte opent op die avond haar deuren om 20:00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we dan samen, in een relaxte sfeer, het kalenderjaar 2018 afsluiten. Rond 24:00 uur zullen de genoemde deuren weer gesloten worden en kunnen we ons gaan opmaken voor de aanstaande feestdagen.

Graag tot 21 december.

Namens v.v. Wilhelmina Boys
Het Hoofdbestuur

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :