Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Paaszaterdag reist het vaandelteam naar Tegelen (Limburg) voor het treffen met S.C. Irene
 

 
 
 
De hoofdmacht van onze vereniging heeft in haar thuiswedstrijd afgelopen zondag tegen Beerse Boys helaas het onderspit moeten delven, de gasten keerden met een 3-0 overwinning huiswaarts, de tricolores met een beroerd gevoel achterlatend. Door dat ook S.C. Irene tegen het in puntenaantal met het vaandelteam gelijkstaande N.W.C. wist te winnen, is de kloof tussen de veilige 11e plaats en de nacompetitieplaatsen om lijfsbehoud , plaats 12 en 13, uitgegroeid naar 7 wedstrijdpunten.

En het is precies Sport Club Irene die in de volgende competitieronde de strijd met onze vereniging aangaat. Op paaszaterdag om 18:00 uur staat de uitwedstrijd in Tegelen (Limburg) op het programma. De ontmoeting eerder dit seizoen op sportpark Naastenbest eindigde in een 2-1 overwinning voor S.C. Irene. Beide opponenten zijn gebaat bij een goed resultaat, dus spanning al er ook nu weer genoeg op de wedstrijd staan.

Kan het vaandelteam morgen, na de zeperd tegen Beerse Boys, de draad weer oppakken en zichzelf een goede dienst bewijzen door revanche te nemen op S.C. Irene. De wedstrijd op Sportpark De Bakenbos aan de Bakenbosweg 4 in Tegelen begint om 18:00 uur. Ook nu kunnen spelers en staf steun vanuit de vereniging heel goed gebruiken, zij hopen dan ook dat veel supporters de weg naar Tegelen weten te vinden. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :