Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Pakt het vaandelteam zondag de eerste wedstrijdpunten in een thuiswedstrijd?
 

 
 
 
Afgelopen zondag is de hoofdmacht van de vereniging er niet in geslaagd om ook de derde uitwedstrijd van deze competitie in winst om te zetten. Na de twee eerdere overwinningen op vreemde bodem, moest nu het keurkorps van hoofdtrainer Toon van der Loo helaas haar meerdere erkennen in S.B.C. en de punten aan de koploper van de 3e klasse-D laten.

In tegenstelling tot de successen in uitwedstrijden, hebben de ontmoetingen op sportpark Naastenbest nog geen wedstrijdpunten opgeleverd, tweemaal stond het elftal bij het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter van dienst met lege handen. Zondag volgt een nieuwe mogelijkheid om die “negatieve” spiraal te doorbreken, S.V. Budel brengt dan een bezoek aan ons complex.

Die tegenstander staat op de ranglijst een positie hoger dan het vaandelteam van onze vereniging, ook S.V. Budel heeft tot dusverre zes wedstrijdpunten vergaard, maar speelde wel een wedstrijd minder. De tricolores zullen er alles aan doen om de eerste punten op sportpark Naastenbest te houden en op die wijze de tegenstander op de ranglijst te passeren. De wedstrijd begint zondag natuurlijk weer om 14:30 uur en iedereen kan weer gratis de confrontatie tussen beide opponenten bezoeken. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :