Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Piet Janssen, bestuurslid van de vereniging in de tachtiger jaren, is gisteren overleden
 

 
 
 
Vandaag bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van een oud-bestuurslid van onze vereniging, Piet Janssen. Piet is gisteren, zaterdag 9 maart, op 76-jarige leeftijd overleden. Ons medeleven gaat uit naar zijn naasten. Voetbalvereniging Wilhelmina Boys wenst hen heel veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

Piet Janssen was vanaf het voetbalseizoen 1983/1984 actief als secretaris binnen onze voetbalvereniging, in eerste instantie enkele jaren gezamenlijk met Harrie Pouwels en vanaf het voetbalseizoen 1986/1987 gedurende twee seizoenen in een "duo-baan" samen met Gerry Meijer. Daarna is Piet nog een tweetal jaren algemeen bestuurslid geweest.

Voorafgaand en ook tijdens de periode als bestuurslid heeft Piet Janssen een grote bijdrage geleverd in de voorbereiding en viering van het 50-jarig jubileum van de vereniging in 1984. Voor zijn bijdrage aan de vereniging is Piet Janssen benoemd tot "Lid van Verdienste". 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :