Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

PSV Soccer School biedt een onvergetelijke PSV voetbaldag in de meivakantie
 

 
 
 
Bij de PSV Soccer School kunnen jeugdige voetballers in de meivakantie één dag trainen als een echte PSV’er. De kinderen maken op sportcomplex De Herdgang kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Alles draait om het hebben van voetbalplezier en het beleving van facetten van de PSV Jeugdopleiding. Daarnaast houden de trainers altijd het aanwezige voetbaltalent in de gaten.

Schrijf je in!.

Voor wie is het?
Alle jongens én meisjes van 7 tot en met 15 jaar die het leuk vinden om een dag te trainen als PSV’er zijn welkom.
  • Voetbalclinics
  • speciale Dagclinic voor meiden
  • speciale Dagclinic voor keepers
Deelnemen aan de eendaagse clinics is al mogelijk vanaf € 94,05 (incl. ledenkorting). Inschrijvingen is mogelijk tot een week voordat de clinic plaats vindt en natuurlijk zolang er vrije plaatsen beschikbaar zijn

Wij als vereniging maken kans op: Bij deelname van tien leden mag onze vereniging twee trainers afvaardigen voor een Coach de Coach-project op Sportcomplex De Herdgang, waarbij onze trainers gedurende vijf weken door PSV worden begeleid.

Maak kans op een gratis deelname: Als Amateur Partner van PSV heeft onze vereniging ook dit keer weer het recht om één deelname ter waarde van € 99,00 onder de leden te vergeven. Degene die daar kans op willen maken dient voor 31 maart zijn/haar naam door te mailen naar PSVsoccerschool@wilhelminaboys.nl. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :