Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Rikkers schenken de vereniging een bijdrage voor een verdere verfraaiing van de speeltuin
 

 
 
 
Aangenaam verrast waren de bestuursleden Hans van den Hoogenhoff en Toine Smits op donderdag 6 september, toen ze uit handen van Anja Smits, één van de drijvende krachten achter het wekelijkse rikconcours, een envelop met inhoud ontvingen. Die inhoud moet door het bestuur aangewend worden om de speeltuin op onze accommodatie verder te verfraaien.

De bijdrage komt uiteindelijk van alle deelnemers aan de rikwedstrijden, zij leggen iedere deelname € 2,00 in. Die gelden worden enerzijds gebruikt om de kaarters van een hapje te voorzien en anderzijds om de prijsjes te kopen die iedere avond en natuurlijk aan het einde van het seizoen uitgereikt worden.

De "rikwedstrijden" starten elke donderdagavond om 19:30 uur. Liefhebbers van het rikspel, zowel leden, familie, vrienden en kennissen zijn allemaal van harte welkom. Meer informatie en uitslagen van vorige edities vind je hier.

Het bestuur, maar zeker ook de leden, zijn alle kaarters erkentelijk voor hun bijdrage, die op gepaste wijze aangewend zal worden.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :