Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Rudy Wetzel vervult in het seizoen 2019/2020 de rol van hoofdtrainer bij Wilhelmina Boys
 

 
 
 
Het hoofdbestuur van voetbalvereniging Wilhelmina Boys heeft afgelopen week overeenstemming bereikt met Rudy Wetzel over de invulling van het hoofdtrainerschap in het voetbalseizoen 2019/2020. Daarmee heeft de vereniging invulling gegeven aan de vacature die gaat ontstaan door het vertrek van de huidige oefenmeester Toon van der Loo, die vanwege gewijzigde werkomstandigheden aan het einde van het lopende seizoen zijn dienstverband moet beëindigen.

Met Rudy Wetzel haalt Wilhelmina Boys een trainer in huis met zeer veel ervaring met voetbal op alle niveaus. De nu 63-jarige oefenmeester heeft als speler op een hoog amateurniveau geacteerd, en is tevens bij diverse verenigingen als profvoetballer actief geweest. Op jonge leeftijd heeft Rudy het trainersvak al opgepakt, na zijn CIOS-opleiding heeft hij het TC-2 diploma behaald en later volgde hij met succes de UEFA-A en de UEFA-A-jeugd opleiding van de KNVB.

Als oefenmeester is hij actief geweest bij gerenommeerde amateurverenigingen en ook bij diverse jeugdopleidingen van amateurverenigingen en betaald voetbal organisaties, zoals Vitesse, FC Utrecht en PSV. In de afgelopen tien jaren is Rudy Wetzel als trainer actief geweest bij de zaterdagvereniging Rust Roest en Unitas ’59 uit Eindhoven. Daarnaast bij Someren en N.W.C. Asten, bij die twee verenigingen heeft hij ook de rol van “hoofd opleidingen” met verve vervuld. De afgelopen seizoenen heeft Rudy in de technische staf van Mierlo Hout, E.M.K. en vervolgens als hoofdtrainer bij Pusphaira zijn sporen verdiend.

Met Rudy Wetzel haalt v.v. Wilhelmina Boys een zeer ervaren en van voetbal bezeten trainer in huis, die veel oog heeft voor de ontwikkeling van (jeugd)spelers en die binnen de vereniging ook verder kijkt dan alleen naar het vaandelteam. Het hoofdbestuur van de club denkt dan ook dat de aanstelling van Rudy als hoofdtrainer de stabiliteit van de vereniging en de ontwikkeling van (jeugd)spelers ten goede zal komen.

Assistent-trainer Tom Franse blijft ook het komende seizoen in die rol actief bij de vereniging, en hij zal met de opgedane kennis en ervaring binnen de vereniging van belangrijke waarde zijn voor de nieuwe hoofdtrainer. Het vertrouwen van de vereniging in het functioneren van Tom is groot en hij wordt door de club daarom ook in staat gesteld om zich verder te ontwikkelen en de opleiding UEFA-B bij de KNVB te gaan volgen. De ambitie van Wilhelmina Boys en Tom Franse is dat hij op termijn de functie van hoofdtrainer binnen de club zal kunnen gaan vervullen.


Foto van AmateurvoetbalEindhoven.nl
 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :