Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Ruud van Delft Betonrenovatie en Kunststofvloeren nieuwe hoofdsponsor Wilhelmina Boys
 

 
 
 
Voetbalvereniging Wilhelmina Boys is zeer verheugd met de komst van Ruud van Delft Betonrenovatie en Kunststofvloeren als nieuwe hoofdsponsor van de vereniging. Afgelopen zondag, tijdens de eerste thuiswedstrijd van het voetbalseizoen 2018/2019, is deze lokale ondernemer, die privé ook al ruim 25 jaren betrokken is bij de club, met veel trots gepresenteerd.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen S.V. Valkenswaard werd het “geheim” van de nieuwe hoofdsponsor ontrafeld. Ruud van Delft deelde kort voor de aftrap van die wedstrijd de nieuwe wedstrijdtenues aan de spelers van het vaandelteam van de vereniging uit. Daarnaast werd ook het reclamebord, een blikvanger langs het hoofdveld op sportpark Naastenbest, waarop de naam van de hoofdsponsor staat, onthuld.

Ruud van Delft Betonrenovatie en Kunststofvloeren biedt unieke vloeren met eindeloze mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Zij bieden vloeren die overal toepasbaar zijn, zowel in een woonkamer, keuken of badkamer als in een industriële omgeving. De vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook robuust, zijn bestand tegen intensief gebruik, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen.

Ruud van Delft Betonrenovatie en Kunststofvloeren neemt als hoofdsponsor van Wilhelmina Boys het stokje over van Bata Industrials. Met die onderneming heeft de club een historische band, uit de sportclub van Bata (S.C.B.) is immers de huidige voetbalvereniging ontstaan. Bata Industrials is de afgelopen zeven voetbalseizoenen als hoofdsponsor aan de club verbonden geweest, en daar zijn wij hen natuurlijk meer dan erkentelijk voor.

Dat laatste geldt natuurlijk ook voor Ruud van Delft Betonrenovatie en Kunststofvloeren, wij verwelkomen die ondernemer als nieuwe hoofdsponsor en hopen gezamenlijk middels een langdurige samenwerking voetbalvereniging Wilhelmina Boys verder te kunnen profileren in de gemeente Best en omgeving. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :