Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Scheidsrechterscommissie biedt ondersteuning bij het behalen van spelregelbewijzen
 

 
 
 
Scheidsrechterscommissie biedt ondersteuning bij het behalen van spelregelbewijzen Ook dit seizoen dienen alle jeugdspelers meet een geboortedatum in 2002 vanuit de KNVB het verplichte spelregelbewijs te behalen. Ieder jaar weer blijkt dat voor velen een flinke opgave, want in het recente verleden is gebleken dat in zowel de voorbereiding als het afsluitende “examen” behoorlijk pittige vragen zitten.

Maar zoals ook voorgaande jaren het geval was, biedt ook nu de scheidsrechterscommissie de helpende hand en is behulpzaam voor de spelers die het examen moeten doen. Op maandag 6 mei (van 19.00 tot 20.00 uur) en op dinsdag 7 mei (van 19.45 tot 20.45 uur) zijn leden van de scheidsrechterscommissie in de kantine/bestuurskamer aanwezig om de betreffende spelers van dienst te zijn en te helpen bij de “cursus”. De eindtoets wordt uiteraard wel door de spelers zelf gemaakt!

Alle vragen kunnen via de eigen telefoon worden beantwoord, inloggen kan met de reeds verstuurde (via de e-mail) unieke inlogcode. Deze avonden zijn voor de betreffende spelers niet verplicht, maar dienen louter ter ondersteuning. De spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het behalen van de toets. Wanneer het “diploma” niet wordt behaald, kan de betreffende speler bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen niet meer deelnemen aan de wedstrijden van zijn of haar team.

Informatie over het spelregelbewijs vind je op de website van de KNVB, aanmelden voor de “cursus” waar ook de verplichte eindtoets bij hoort kun je vinden op de website van Voetbalmasterz. Ben je de activatiecode of aanloggegevens kwijt, neem dan contact op met de Ledenadministratie.

Profiteer van het aanbod van de scheidsrechterscommissie en zorg dat je (met ondersteuning) tijdig in het bezit bent van het spelregelbewijs.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :