Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Scheidsrechterscommissie geeft vrijdag 6 september uitleg bij nieuwe spelregels
 

 
 
 
Het voetbalseizoen 2019-2020 gaat op korte termijn weer van start en het wordt bekend veronderstelt dat de meeste voetballiefhebbers op de hoogte zijn van het feit dat er een aantal spelregels gewijzigd zijn. Maar weten we ook welke?

Aangezien de nieuwe en gewijzigde spelregels op de juiste wijze nageleefd en gehanteerd moeten worden en om misverstanden tijdens wedstrijden te voorkomen, heeft de scheidsrechterscommissie besloten om een spelregelavond te organiseren onder leiding van een ervaren KNVB-scheidsrechter/docent.

De scheidsrechterscommissie nodigt de (verenigings)scheidsrechters, trainers en begeleiders van de teams (die haar wedstrijden spelen op een volledig veld) uit om op vrijdag 6 september van 19.30 tot 21.00 uur.

Voor al die elftallen is het van belang om aanwezig te zijn en indien de trainer en leider niet aanwezig kan zijn een gedelegeerde vanuit het team deel te laten nemen. Het is van belang dat de spelregelwijzigingen binnen het elftal ook gedeeld worden met de spelers.

Namens de scheidsrechterscommissie
Ossy Azeuini 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :