Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Speelt het vaandelteam zichzelf zondag veilig op bezoek bij Reusel Sport?
 

 
 
 
De laatste inhaalwedstrijd heeft het vaandelteam van de vereniging goed gedaan, op bezoek bij S.V. Budel wisten de manschappen van hoofdtrainer Toon van der Loo een belangrijke 3-1 overwinning te boeken, waardoor de hoofdmacht van de vereniging zichzelf wat speelruimte heeft verschaft en de afstand op de ranglijst van de derde klasse-D naar de gevarenzone is opgelopen tot vijf wedstrijdpunten.

Feit is wel dat de twee naaste belagers, Tivoli en Wodan, elkaar aanstaande zondag op het sportpark van die laatste vereniging treffen, een wedstrijd waarbij dus minimaal één team punten aan haar totaal gaat toevoegen. De hoofdmacht van onze vereniging gaat op bezoek bij Reusel Sport en dat is de huidige nummer vijf in de rangschikking, de eerdere ontmoeting tussen beide teams op sportpark Naastenbest eindigde in een 2-0 overwinning voor de bezoekers.

Mocht het vaandelteam er zondag in slagen om een resultaat te behalen en daardoor één of drie wedstrijdpunten rijker wordt, dan zou het derdeklasserschap, afhankelijk van het resultaat van de eerder genoemde wedstrijd, wellicht al veiliggesteld kunnen zijn. Het is het team er dus veel aan gelegen om op bezoek bij Reusel Sport op sportpark Den Hoek aan het Sportpark 1 in Reusel goed te presteren, de wedstrijd begint om 14:30 uur. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :