Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Nieuwsbrief v.v. Wilhelmina Boys
Jaargang 15 - Uitgave 7 - 25 september 2019
Volg ons ook via :
Actuele nieuwsberichten
Beste leden, donateurs, sponsors en andere betrokkenen bij onze vereniging

We willen jullie vragen om vanaf 27 september stemmen uit te brengen op onze inzending bij de Rabobank Club Support Actie. Je levert dan een bijdrage aan de financiering van de plannen voor de verdere verduurzaming van onze accommodatie.

Die plannen betreffen de invoering van een gebouwbeheersysteem en worden uiteengezet op de website van onze vereniging. Met de investering stellen we onszelf in staat om duurzamer met onze accommodatie om te gaan en op die wijze het energieverbruik en dus de kosten in de (nabije) toekomst substantieel terug te brengen.

Omdat met de investering een fors bedrag gemoeid is, doen wij een beroep op de klanten van de Rabobank om ons te steunen middels de Club Support Actie en ons op die manier (een deel van) de benodigde financiële middelen te bezorgen. Rabobank Regio Eindhoven stelt met haar actie een bedrag van € 400.000,- beschikbaar, dat verdeeld gaat worden onder ruim 600 deelnemende verenigingen en stichtingen.

Hoe meer stemmen we vergaren, des te groter wordt ons deel van het totale beschikbare bedrag.

Je moet lid zijn van de Rabobank om je stem te kunnen uitbrengen. Lid worden van de Rabobank kost niks en brengt geen enkele verplichting met zich mee. Lid zijn kan voor jezelf en voor ons wel voordelen opleveren, vast staat dat leden van de Rabobank vanaf 27 september op onze inzending kunnen stemmen en jij op die manier de vereniging kan ondersteunen.

Wij hopen op jouw medewerking en vragen je om ook mensen (ouders, kinderen, vrienden, bekenden en anderen) uit je omgeving te bewegen hun stem op onze inzending uit te brengen.

Met vriendelijke groet

v.v. Wilhelmina Boys
Het Hoofdbestuur

Deze nieuwsbrief wordt verstuurd naar alle leden van voetbalvereniging Wilhelmina Boys. Daarnaast worden ook alle
sponsoren en overige (zakelijke) relaties, alsmede via de website aangemelde geinteresseerden, via deze weg geinformeerd
over onze voetbalvereniging. Behoor je tot deze doelgroep en ontvang je de nieuwsbrief niet (automatisch), neem dan
direct contact met ons op, zodat wij onze administratie en daarmee ook de verzendlijst van deze informatievoorziening
kunnen actualiseren. Behoor je niet tot deze doelgroep maar ben je wel geinteresseerd, meld je dan aan als abonnee.

v.v. Wilhelmina Boys - Jacob van Wassenaerstraat 61, 5684 CR Best - Postbus 192, 5680 AD Best - 0499 375740

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :